Casa el carrer del Rec, 30
(Barcelona | El Born - Barcelonès)

Barcelona - Carrer del Rec, 30 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Barcelona - Carrer del Rec, 30 (Foto: Albert Esteves, 2006)

Barcelona - Carrer del Rec, 30 (Foto: Albert Esteves, 2013)

Situació Rec, 30
Edifici de principis del segle XX caracteritzat pel seu variat repertori ornamental de tipus eclèctic, amb referències neoclàssiques i neobarroques. Els plafons esculpits abasten pràcticament tot el parament: els espais entre els balcons individuals, els eixos exteriors de la façana, les mènsules que sostenen les llosanes i l'emmarcament de les obertures. El pis superior compta, a més, amb quatre parells de columnes que sostenen el voladís angulat. És interessant també el disseny de les baranes de ferro.

A la façana posterior, que dona al carrer Flassaders, hi ha una placa on s'indica que en aquest edifici hi va residir l'ideòleg catalanista Narcís Roca i Ferreras.