Ca n'Estudis
(Palau-solità i Plegamans - Vallès Occidental)

Casa Modernista de l'Avinguda Catalunya

Casa Modernista de l'Avinguda Catalunya (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Casa Modernista de l'Avinguda Catalunya, detall del trencadís a una de les finestres

Casa Modernista de l'Avinguda Catalunya, detall del trencadís a una de les finestres (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2010)

Situació Avinguda de Catalunya, 203-205
La casa de l'Avinguda de Catalunya, 203-205, anomenada en alguns indrets "ca n'Estudis", és una casa de planta rectangular ubicada en el cantó d'uns dels carrers urbans de la població. Segons la inscripció del lateral, la casa és del 1906. Té planta baixa , pis superior i terrat. El seu estil és modernista malgrat haver patit modificacions estructurals en les darreres dècades. Queda, encara, alguna mostra de trencadís a les finestres de la primera planta i la porta de la planta baixa.