Casa Consol Grassot
(Barcelona | Sants - Barcelonès)

Barcelona - Sants, 145-147

Barcelona - Sants, 145-147 (Foto: Albert Esteves, 2014)

AutorModest Feu Estrada
Situació Sants, 145-147
Es tracta de dues finques d'habitatges de lloguer encarregats l'any 1902. La façana és unitària, de manera que les dues finques tenen una composició idèntica i simètrica. Reforça el sentit unitari el pis superior, una mena de galeria amb un seguit de finestres entre columnes que aboquen a un balcó corregut, de molt poca volada, tancat amb una barana de forja de gust modernista. La solució d'aquest pis, amb la cornisa sobresortida i el coronament emmerletat, és la que atorga caràcter a la façana. De la resta cal destacar les dues tribunes i els balcons individuals de llosana semicircular.