Cases Carme Vidal
(Barcelona | Sants - Barcelonès)

Barcelona - Cros, 27-29 (Foto: Albert Esteves, 2014)

Barcelona - Cros, 27-29 (Foto: Valentí Pons)

AutorJosep Masdeu Puigdemasa
Situació Cros, 27-29 / Rei Martí, 7-11
Conjunt de dos habitatges, de planta baixa i tres pisos, construït entre els anys 1905-1906. Les façanes presenten un acabat típic de molts edificis de l'època, que imita els carreus i els balcons, correguts o individuals, tenen les baranes bombades. Els detalls ornamentals són relleus de temàtica vegetal, típicament modernista, els quals tenen un major presència al pis superior, on les sobrellindes es confonen amb els respiralls, amb formes florides i sinuoses. També el coronament, ondulant i amb grans relleus florals, és habitual dintre del repertori del modernisme.