Cases Josep Molas
(El Prat de Llobregat - Baix Llobregat)

El Prat - Casa Josep Molas

El Prat - Casa Josep Molas (Foto: Albert Esteves, 2012)

AutorEmili Gutiérrez Díaz
Situació Carrer Frederic Soler, 1
Conjunt de cases de l'any 1931, que formen una illa, promogudes per Josep Molas. La casa més representativa és la que fa cantonada entre els carrers Frederic Soler i Lo Gaiter del Llobregat, molt semblant a la de l'altre extrem del conjunt.

A la façana principal hi destaca la decoració amb esgrafiats sobre les llindes de les finestres i sota la cornisa, així com la balustrada amb medalló central que corona l'edifici. La façana lateral té faixes ornamentals de maó vist, amb les finestres tripartides per pilastres verticals. Actualment és un casal d'avis.