Procés Evolutiu (Escorpiano)
(Barcelona | La Marina de Port - Barcelonès)

Barcelona - Procés Evolutiu (Escorpiano)

Barcelona - Procés Evolutiu (Escorpiano) (Foto: Albert Esteves, 2016)

AutorJosé Antonio Asensio
Situació Jardins de la Casa del Rellotge
Aquesta és una realització de les diverses que va portar a terme l'escultor Asensio al barri, materialitzada després d'una performance col·lectiva amb altres artistes. L'obra, Procés evolutiu, es fa per commemorar el desè aniversari de la Casa del Rellotge l'any 1994, als jardins de Can Farrero, que limiten amb els de Cal Sèbio, antic mas del qual ja no en queda res. El parc el van concebre els mateixos veïns en els terrenys alliberats per les successives indústries i que no van ocupar-se totalment amb l'edificació dels blocs de pisos.

De metall i vagues reminiscències dalinianes, representa un escorpí que ataca amb el seu fibló un piano de cua, i semblen acabar formant un sol cos.