Torre Muntan (Villa Dominga)
(Molins de Rei - Baix Llobregat)

Molins de Rei - Torre Muntan (Foto: Albert Esteves, 2011)

Molins de Rei - Torre Muntan (Foto: Fons família Muntan, inicis segle XX)

AutorBonaventura Pollés
Situació Mestre Blanch, 59 / Puigcerdà
És una antiga torre d'estiueig amb jardí, construïda l'any 1904 (a l'alçada del segon pis figura la inscripció Villa Dominga - 1904), una de les primeres que es van edificar a Molins de Rei. La va fer construir Ramon Muntan Colomer i el nom de la casa fa referència a la seva muller Dominga de Diego Berrueco. I el nom del carrer on està situada es diu Puigcerdà perquè aquesta era la vila originària del propietari.

Situada en un turó, està envoltada de jardí i és de difícil visibilitat des del carrer. Destaquen les seves dues torres emmerletades, d'aire casteller, i l'acabat en franges horitzontals de maons bicolors.