Cases Miquel Roca Rodon
(Molins de Rei - Baix Llobregat)

Molins de Rei - Cases Roca Rodon (Foto: Albert Esteves, 2019)

Molins de Rei - Cases Roca Rodon (Foto: Albert Esteves, 2017)

AutorJosep Badia Rubí
Situació Carril, 34-42
Conjunt de casetes modernistes, de planta baixa i pis, projectades l'any 1918. Al cos central hi ha un plafó ceràmic amb les inicials del propietari. Destaquen els detalls ornamentals a base de ceràmica, esgrafiats, obertures dentades i merlets al coronament. El conjunt és simètric en relació amb el cos central, el qual té una finestra geminada que aboca al balcó.

Segons indica el catàleg municipal de patrimoni, per a la construcció d'aquests habitatges es van aprofitar materials procedents dels enderrocs produïts amb l'obertura de la Via Laietana.