Casa a la plaça Orfila, 12
(Barcelona | Sant Andreu - Barcelonès)

Barcelona - Plaça Orfila 12 (Foto: Graciel·la Vidal, 2017)

Barcelona - Detall finestres 12

Barcelona - Detall finestres 12 (Foto: Graciel·la Vidal, 2017)

Situació Plaça Orfila, 12
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, d'estil eclèctic. La porta d'entrada a l'habitatge és excepcionalment estreta. A la reixa superior hi ha les inicials A. Ll. Els dos pisos estan configurats de manera ben diversa. Així, mentre el pis principal s'obre amb dos grans finestrals que aboquen a un balcó corregut i estan emmarcats amb falses pilastres i entaulament superior, el segon pis s'obre en façana amb una galeria entre columnes. Damunt de la cornisa hi ha la barana del terrat, feta amb maó vist, que trenca l'estètica general de la façana.