Parc de Can Solei i Ca l’Arnús: el castell del llac
(Badalona | Barris perifèrics - Barcelonès)

Badalona - Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el Castell

Badalona - Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el Castell (Foto: Albert Esteves, 2017)

Badalona - Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el Castell (Foto: Josep Salvany - Fons Salvany, Biblioteca de Catalunya--, 1912)

TipusElement singular
AutorSalvador Viñals Sabaté
Situació Interior del Parc de Can Solei i Ca l’Arnús
Als antics jardins de ca l'Arnús hi destaca singularment el llac, de formes sinuoses, enmig del qual s'alça una mena de torre castellera, d'estil medievalista, amb un terrat emmerletat i una torre cilíndrica adossada, coronada amb un agut pinacle. Compta amb un pont llevadís i un embarcador. Va ser construït a començament del segle XX, amb maons portats expressament des de Bèlgica, per iniciativa del fill d'Evarist Arnús, Emili Arnús i Oliveras.