Antiga Farmàcia Esteva (Museu de Llívia)
(Llívia - Cerdanya)

Llívia - Antiga Farmàcia Esteva (Museu de Llívia)

Llívia - Antiga Farmàcia Esteva (Museu de Llívia) (Foto: Albert Esteves, 2022)

Llívia - Antiga Farmàcia Esteva

Llívia - Antiga Farmàcia Esteva (Foto: Família Cuyàs -Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya-, 1968)

TipusMuseu
Situació Museu de Llívia.Forns, 11
InterèsEspecial interès Interessant
El museu de Llívia allotja els valuosos objectes de l'antiga Farmàcia Esteva, una de les més antigues i de més renom internacional d’Europa. Els seus materials ens transporten a les apotecaries dels segles XVII, XVIII, XIX i principis del XX i ens permeten conèixer-ne l’evolució. Des d’inicis del segle XVIII, la nissaga de farmacèutics Esteva va regentar aquesta oficina i, per aquest motiu, per haver anat passant de pares a fills, de professional de la farmàcia a professional de la farmàcia, se’ns han conservat els seus cordialers, caixes policromades, pots, morters... i una excel·lent biblioteca farmacèutica que són testimonis dels canvis materials, científics, tècnics i també de les idees que conduïren a la modernitat.