Can Pujades
(Seva - Osona)

Seva - Can Pujades

Seva - Can Pujades

Seva - Can Pujades

Situació Carrer de Baix, 11
Edifici d'habitatge i botiga de planta baixa i dos pisos. Per la irregular distribució de les obertures i les llindes datades podem pensar que es va anar construint a còpia d'annexionar antics edificis que ja hi havia, acabant conformant-lo finalment com ara el veiem. De fet, fins no fa massa anys (potser cap als anys 80) la finestra que ara veiem al costat de la porta adovellada era una porta d'accés a l'establiment comercial.

La porta adovellada mostra un petit escut i una inscripció amb l'any 1643. Dues finestres encarades al carrer de baix tenen també unes llindes amb les dates inscrites de 1568 i 1723, aquesta darrera sota un arc de descàrrega de maons a plec de llibre.