Casa del passeig Canadell, 1 (Calella de Palafrugell)
(Palafrugell (Calella, Llafranc, Tamariu) - Baix Empordà)

Palafrugell - Passeig Canadell, 1 (Calella de Palafrugell)

Palafrugell - Passeig Canadell, 1 (Calella de Palafrugell) (Foto: Albert Esteves, 2017)

Situació Calella de Palafrugell, passeig Canadell, 1
Casa de planta baixa i pis, amb façana a tres carrers, la principal abocada al passeig Canadell, on té un petit pati, i un altre pati a la part posterior. Destaca especialment per la decoració que ressalta les obertures, feta amb ceràmica blanca i blava, a joc amb el fris sota la cornisa o a l'alçada del forjat que separa els dos pisos. A la façana lateral s'hi ha pintat modernament una rèplica de la façana, fins i tot amb personatges, a tall de trompe-l'oeil.

L’autor del trompe-l’oeil és l’artista Pere Amilibia, que el va realitzar l’any 2016 per encàrrec de l’Ajuntament de Palafrugell, dins els actes emmarcats a la 50ena edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Al mural hi ha representats el cant de taverna, la Bella Lola i la vida de mar, a més d’alguns personatges emblemàtics del poble.