Kohoutek 72
(Barcelona | Diagonal - Travessera - Barcelonès)

Barcelona - Aribau, 185

Barcelona - Aribau, 185 (Foto: Albert Esteves, 2018)

AutorJosep M. Subirachs
Situació Aribau, 185
Al vestíbul exterior de l'edifici del carrer Aribau, 185 hi ha un baix relleu de Josep Maria Subirachs, de l'any 1976. Està fet amb pedra d'Ulldecona i ocupa tot el pany de paret, perfectament integrat a l'estructura de l'entrada de l'edifici. Està inspirat en l'arribada del cometa Kohoutek, descobert l'any 1973, el qual apareix a la part superior del mural, acabat en un rostre de dona. A la banda esquerra podem veure uns cercles laterals que representen el Sol, la Terra i el Temps. Al seu costat podem veure la Lluna en les seves quatre fases. I a baix, a la dreta, l'element més destacat: el buit d'una mà humana, representada amb un gran realisme.