Casa Anselmo Vigo
(Barcelona | Diagonal - Travessera - Barcelonès)

Barcelona - Passatge Marimon

Barcelona - Passatge Marimon (Foto: Albert Esteves, 2018)

AutorJosep Graner Prat
Situació Passatge Marimon, 19
Obra de l'any 1907, data que podem veure inscrita al capcer que corona la façana. Es tracta d'un edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, que ara es veu anxovat entre blocs molt més alts. El projecte està signat pel prolífic Josep Graner i s'inscriu plenament en el corrent modernista que assolia el seu esclat durant la primera dècada del segle XX. Relleus motllurats de tipus vegetal damunt les llindes, barana calada, capcer sinuós, mènsules i respiralls florits, baranes de forja i un acabat que imita carreus, caracteritzen aquesta casa, dins un esquema molt repetit a la Barcelona de l'època.