Edifici Sans
(Barcelona | Monterols - Barcelonès)

Barcelona - Plaça Molina, 1-7 (Foto: Albert Esteves, 2018)

EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorJaume Mestres Fossas
Situació Plaça Molina, 1-7
Edifici de grans dimensions amb la façana principal abocada a la plaça Molina, de la qual n'és un dels principals referents visuals. És una obra racionalista de Jaume Mestres Fossas, on s'aprecia la seva influència de l'art déco. La façana es concep simètricament amb un cos central amb balcons rectangulars, sobresortit respecte als trams col·laterals plans, i també sobresortits dos cossos cantoners a tall de falses tribunes que articulen la façana principal amb les laterals. Va ser un dels primers edificis a fer servir estructures metàl·liques en lloc de murs de càrrega.