Joieria Monés
(Barcelona | Farró - Barcelonès)

Barcelona - Guillem Tell, 51

Barcelona - Guillem Tell, 51 (Foto: Albert Esteves, 2018)

EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorJoan Antoni Ballesteros / Joan Carles Cardenal / Francisco de la Guardia / Pere Llimona / Xavier Ruiz
Situació Guillem Tell, 47 / Lincoln, 38
Edifici projectat l'any 1959 i acabat l'any 1962. Concebut originalment com a fàbrica de joieria i oficines. A la planta baixa hi havia la zona d'atenció al públic i els despatxos, amb tancament vidriat. En el volum superior, prismàtic i compacte, s'ubicaven els tallers. La distribució interior comprèn diversos espais relligats per un recorregut perimetral. Està acabat amb gresite gris i grans obertures protegides amb persianes de lames orientables. Actualment acull una escola de disseny i moda.