Skatepark Favència
(Barcelona | Canyelles - Barcelonès)

Skatepark Favència

TipusElement singular
AutorSCOB arquitectes
Situació Via Favència
L'skatepark Favència, de 2.200 m², conegut també com a skatepark La Guineueta, ha estat dissenyat el 2015 per SCOB arquitectes, S. Carulla i O. Blasco, i realitzat per I. de la Rica. Situat en un tram cobert de la ronda de Dalt, abans hi havia una altra instal·lació per a la pràctica esportiva que estava molt malmesa. Un dels propòsits principals de la renovació era crear espai públic, tot integrant-lo en l'entorn: el color del formigó és semblant al de la terra de Collserola, les formes i les alçades dels elements s'han graduat per aconseguir un impacte suau.

Conjuntament amb el de les Corts i el de la Mar Bella, són els tres equipaments esportius d'aquesta disciplina que hi ha a la ciutat, tots d'SCOB.