Escultura Tir al món amb mar de fons
(Barcelona | Canyelles - Barcelonès)

detall (Foto: Graciel·la Vidal, 2018)

Detall

AutorBenet Rosell
Situació Estació de metro de Canyelles
Escultura del 2001, consta d'un seguit de 16 dianes d'acer inoxidable amb fotografies de satèl·lit de la Terra sobre vinil, més una projecció en DVD anomenada "Mar de fons".

Benet Rossell fou un artista multidisciplinar que practicà el dibuix, la cal·ligrafia, la performance, el teatre, el cinema, la música, l'escultura, és clar, i la poesia. De fet, el títol de la peça és també el d'un poema.

L'estació se situa a la Via Favència, sota el parc Serra Martí. De 1999-2001, té 4000 m² i destaca per l'imponent costellam metàl·lic configurat per una sèrie d'arcs a la coberta. Obra d'Alfons Soldevila i associats.