Tall Irregular Progression. A les víctimes del terrorisme.
(Barcelona | Porta - Barcelonès)

Tall Irregular Progression

Tall Irregular Progression (Foto: Graciel·la Vidal, 2018)

AutorSol LeWitt
Situació Av. Meridiana/ Av. Rio de Janeiro
Obra de l'any 2003, conformada per blocs de granit negre sobreposats en forma de columnes unides en un cos piramidal, en una de les maneres de fer característiques d'aquest artista quan treballa el tridimensional: estructures modulars a partir del cub. L'altre tret propi són bé, grans murals abstractes; bé, trames geomètriques o poligonals. Plens de color o en blanc i negre. A Barcelona tenim un exemple dels primers, Splat, al gran vestíbul del CaixaForum.

Tall Irregular Progression es va voler situar, en un inici, a prop d'Hipercor, però la seva alçada i el seu volum ho van desaconsellar. Pot evocar tant els gratacels novaiorquesos com les construccions de civilitzacions antigues.