Casa Serinyana o Casa Blaua
(Cadaqués - Alt Empordà)

Cadaqués - La casa Serinyana, des del mar

Cadaqués - La casa Serinyana, des del mar (Foto: Anna Pentenrieder, 2012)

AutorSalvador Sellés Baró
Situació Plaça des Portitxó
InterèsEspecial interès Interessant
Magnífic edifici modernista construït a partir de 1910. Es tracta d'una casa entre mitgeres que consta de planta baixa, dos pisos i golfes. La façana segueix el perfil del carrer i es comunica amb una ala situada a l'altra banda mitjançant un pont sobre el qual hi ha una terrassa. La façana, modernista, està decorada amb ceràmica vidriada de tons blavosos. També són notables els forjats de finestres i balcons. Els dos cossos laterals són coberts amb teula plana vidriada amb un pronunciat pendent, en contrast amb el ràfec gairebé pla del cos central.