Porta renaixentista al carrer Lluís Folquet, 3
(Tàrrega (vila) - Urgell)

Tàrrega - Casa del carrer Lluís Folquet, 3 (Foto: Albert Esteves, 2018)

Tàrrega - Porta conservada al Museu Comarcal

Tàrrega - Porta conservada al Museu Comarcal (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Lluís Folquet, 3
Aquesta casa conserva la part inferior de la façana original. L'element més destacat és un portal flanquejat per dues columnes estriades sobre pedestal, que ha perdut la part superior de l'entaulament. És probable que la llosana del balcó, que mostra part d'un frontó flanquejat per dues gerres, fos el coronament original de la porta i que s'aprofités per a la construcció del balcó quan es va fer la reforma de la part superior de la casa.

Com es pot observar a les fotografies, la porta mostra evidents semblances amb la que es conserva al Museu Comarcal de l'Urgell, a Can Perelló.