Casa a l'avinguda Catalunya, 73 B
(Tàrrega (vila) - Urgell)

Tàrrega - Avinguda Catalunya, 73 B

Tàrrega - Avinguda Catalunya, 73 B (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Av. Catalunya, 73B
Obra de l'any 1940. És un edifici entre mitgeres, de planta baixa i pis, més un templet superior cobert amb teulada a quatre aigües i obert amb arcades dobles de mig punt. La façana és simètrica, amb la planta baixa oberta amb tres portals, més estret el central, que dona accés a l'habitatge, i està flanquejat amb falses pilastres. El pis principal té una balconera central amb balustrada. Els finestrals estan ressaltats amb frontons triangulars trencats, tret del central que és semicircular. Aquest tipus de decoració classicista era força comú en l'arquitectura dels anys quaranta, dins l'estil denominat Noucentisme de postguerra.