Casa Maimó
(Tàrrega (vila) - Urgell)

Tàrrega - Casa Maimó

Tàrrega - Casa Maimó (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Alonso Martínez, 37
Edifici en cantonada, molt proper a l'estació de tren, amb elements neogòtics i altres més propis del modernisme, sense que es pugui qualificar en sentit estricte com un edifici modernista. Allò que li dona personalitat és l'esvelta torratxa que corona el cos sobresortit de la cantonada, que està coberta amb una teulada piramidal, de base octogonal, feta amb ceràmica vidriada i amb un voladís sostingut amb cabirons de fusta. Les finestres estan ressaltades amb guardapols motllurats rectilinis que evoquen els edificis civils del gòtic tardà i del renaixement.