Espai del Carro
(Anglesola - Urgell)

Anglesola - Museu del Carro

Anglesola - Museu del Carro (Foto: Albert Esteves, 2018)

TipusMuseu
Situació Avinguda Catalunya, 49
Ocupa una antiga nau construïda a mitjan segle XX com a magatzem de gra. Actualment està destinat a l'exposició de carros i estris agrícoles.

L'espai ofereix una interessant col·lecció de carros, guarniments, eines agrícoles antigues i estris de la pagesia. S'hi poden trobar diferents tipus de carro que s'utilitzaven antigament (carro de pagès, trabuc, galera de vela, funerari, tartana,etc.), amb l'explicació de la funció a la que es destinaven i el seu procés de construcció. En el museu es recreen dos oficis, ja desapareguts i íntimament relacionats amb els vehicles i els animals que els menaven, el de carreter i el del baster. L'extensa col·lecció d'eines agrícoles permet conèixer totes les tasques que es desenvolupaven al llarg del cicle anual de la pagesia.

Horari: Visites concertades
Grup d’edat: Tota la família.