Can Castellet
(Sant Boi de Llobregat - Baix Llobregat)

Sant Boi de Llobregat - Can Castellet

Sant Boi de Llobregat - Can Castellet (Foto: Albert Esteves, 2018)

Sant Boi de Llobregat - Can Castellet (Foto: autor desconegut. Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya, inicis segle XX)

Situació Jaume I, 24
Antiga masia habilitada modernament com a escola de música. És un edifici d'estructura simètrica, format per tres cossos, el central més elevat, de planta baixa i dos pisos, i els laterals oberts amb finestres de mig punt que abans foren galeries porticades. La restauració contemporània li ha atorgat un aspecte força diferent del que tenia la casa original, del segle XIX. Testimoni d'aquella façana és el portal d'arc rebaixat, fet amb carreus de pedra rogenca.

D'aquesta masia procedia l'eminent metge i catedràtic Josep Castells i Comas (1808-1850). Actualment, l'edifici allotja l'Escola Municipal de Música Blai Net.