Llinda del burro (Sant Feliu de Boada)
(Palau-sator - Baix Empordà)

Palau-sator - Llinda del burro (Sant Feliu de Boada)

Palau-sator - Llinda del burro (Sant Feliu de Boada) (Foto: Albert Esteves, 2018)

Palau-sator - Sant Feliu de Palau-sator - Llinda del burro (Sant Feliu de Boada)(4)

Palau-sator - Sant Feliu de Palau-sator - Llinda del burro (Sant Feliu de Boada)(4) (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Sant Feliu de Boada. Carrer Vilademunt, 7
L'interès d'aquesta llinda rau en la seva inscripció de caire humorístic, un fet molt excepcional i que aquí es pot llegir amb nitidesa. Diu així: un burru tinch assi y altra a la estab-bla son dos y alq ma mira son tres, i enmig el dibuix incís d'un ase. Una mostra d'acudit popular que, amb petites variacions, ha arribat fins als nostres dies.

Per les característiques de la casa i de la seva veïna, diríem que es podria datar al darrer terç del segle XVIII.