Can Torres
(Alella - Maresme)

Alella - Can Torres

Alella - Can Torres

Alella - Can Torres

Situació Carrer Ferrer i Guàrdia, s/n
Edifici d'estil neoclàssic actualment utilitzada com a centre sociosanitari. És un edifici classicista format per un gran cos central i dos laterals, més baixos, que formen sengles galeries i fan de terrasses del pis més alt. La coberta és a quatre aigües i al seu centra s'alça la torratxa-mirador.

Aquesta finca, ja com a propietat de la família Torres (o Torra o Torras), està documentada a Alella des del segle XV. Va ser adquirida per Joaquim Rovira l'any 1863. Després va passar a la família Clavell i posteriorment a la Fundació Sant Francesc d'Assís, que la va transformar en una residència d'ancians.