Antic Ajuntament
(Vielha e Mijaran | Gausac - Val d'Aran)

Gausac - Antic Ajuntament

Gausac - Antic Ajuntament (Foto: Albert Esteves, 2018)

Gausac - Antic Ajuntament (Foto: Marcel·lí Gausachs -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, c1920)

Gausac - Antic Ajuntament (Foto: Antoni Maymó -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, c1950)

Situació Plaça Major / Carrer Santa Maria, 1
Edifici del segle XIX (a la façana hi ha una placa amb la data de 1842), que ha estat molt reformat modernament, sobretot pel que fa a la coberta, tal com podem veure si observem les fotografies antigues que adjuntem. Es conserven els tres arcs que conformaven els porxos de la plaça. Adossada a la casa hi ha una font, aquesta conservada intacta, que té una fornícula a la part superior on es venera una imatge de la Verge.