Casa Arnaudet
(Vielha e Mijaran | Vielha - Val d'Aran)

Vielha - Casa Arnaudet

Vielha - Casa Arnaudet (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Carrer de Sant Nicolau, 4
La singularitat d'aquesta casa ve donada per la seva estructura, poc habitual a les cases araneses, tant pels acabats de les baranes com pel fet de tenir una llucana de grans dimensions a les golfes, la qual cosa li atorga certa sumptuositat. La porta està a més alçada que el carrer, de forma que cal pujar una escala que condueix al porxo, format per dues columnes que sostenen el balcó del pis, tancat amb barana de balustres, igual que la terrassa que envolta el porxo. En canvi, el balcó del pis superior està tancat amb una barana amb formes orgàniques de fusta, solució que hem vist a algunes altres cases de la Vall.