Can Torrents
(Cunit - Baix Penedès)

Cunit - Can Torrents

Cunit - Can Torrents (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Mar de Xina, 3
Masia de planta baixa, pis i golfes, coberta a dues aigües amb torre-mirador i cossos annexes. La façana és simètrica, amb l'estructura típica de les masies del segle XVIII i XIX. El portal i les finestres de la planta baixa són d'arc rebaixat. Una motllura separa aquesta planta del pis principal. Aquest s'obre amb un balcó central i dues finestres balconeres on hi destaca el forjat de les baranes. Al centre de les golfes hi ha tres obertures amb arquet de punt rodó i, a cada costat, dues finestrestes rectangulars. Totes les obertures es coronen amb un ample guardaplos.