Cal Freixes del carrer Hospital
(L'Arboç - Baix Penedès)

L'Arboç - Cal Freixes del carrer Hospital

L'Arboç - Cal Freixes del carrer Hospital (Foto: Albert Esteves, 2018)

Situació Hospital, 13
Edifici de dimensions considerables, amb façana principal al carrer Hospital i façana posterior oberta a un gran jardí, el qual conserva encara el portal adovellat que hi donava accés. La casa consta de planta baixa, pis i golfes. Les finestres i el portal de mig punt estan emmarcats amb pedra. Hi destaca el ràfec, amb tortugada i filades de dentellons. La façana està decorada amb esgrafiats a base de rectangles. De la façana posterior, segurament més tardana, cal esmentar la galeria porticada i l'escalinata amb balustrada que baixa fins al pati.