Passatge Klein
(Barcelona | Provençals del Poblenou - Barcelonès)

Barcelona - Passatge Klein

Barcelona - Passatge Klein (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Entre els carrers Fluvià i Bac de Roda
Petit carrer que enllaça els carrers Fluvià i Bac de Roda, al curs baix de l'antic torrent de la Guineu. Conserva unes quantes cases, en origen d'una sola planta, algunes de les quals conserven a les façanes elements ornamentals de caràcter eclèctic.

Deu el seu nom a la gran fàbrica de goma i cautxú, i també pell adobada, que hi hagué a l'enorme solar de l'altra banda del carrer Fluvià. Després es dedicà als neumàtics. Tenia la seu social al carrer Princesa.

Des de fa alguns anys es coneix com el Passatge de la Música, perquè acull algunes de les principals productores de música barcelonines.