Edifici Joan Gassó Bosch (GAES)
(Barcelona | El Poblenou - La Plata - Barcelonès)

Barcelona - Edifici GAES

Barcelona - Edifici GAES (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorJorge Mestre, Ivan Bercedo
Situació Carrer Pere IV, 166 / Llacuna, 83-85
La seu de la companyia d'audiòfons GAES integra dos edificis antics de la companyia, un antic magatzem de tres plantes i un edifici fabril de cinc, amb un edifici de nova planta, tot plegat enllaçat amb una doble pell de vidre, una pell interior amb fusteria d'alumini i una exterior, dinàmica, de tonalitats verdoses. Està formada per lames mòbils que s'orienten al llarg del dia depenent de les condicions ambientals, amb control domòtic. El projecte és dels anys 2006-2007. L'edifici, que porta el nom d'un dels fundadors de l'empresa, Joan Gassó Bosch, va ser inaugurat l'any 2010.