Casa Agustí Mas
(Barcelona | Sant Antoni - Barcelonès)

Barcelona - Borrell, 71

Barcelona - Borrell, 71 (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorAgustí Mas Saurís, m.o.
Situació Comte Borrell, 71
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i cinc pisos, projectat l'any 1890, de característiques semblants al seu veí, el 73, del mateix autor i construït poc després. La composició de la façana és plenament eclèctica: simètrica, continguda en l'ornamentació, amb l'acabat en franges per trencar la monotonia del parament llis... Els detalls ornamentals de les llindes varien en els diferents pisos. On al pis principal hi ha testes clàssiques, al segon pis hi ha caps de lleó. Als nivells superiors la decoració, sempre classicista, tendeix a simplificar-se. A la planta baixa, flanquejant la porta, dos severs caps de lleó.