Casa Munné
(Barcelona | Sant Antoni - Barcelonès)

Barcelona - Borrell, 72

Barcelona - Borrell, 72 (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorJosep Graner Prat
Situació Comte Borrell, 72
Edifici entre mitgeres construït l'any 1911 amb projecte signat pel prolífic mestre d'obres Josep Graner i Prat (Casserres, 1844-1930). N'eren els promotors Josep i Salvador Munné. És una bona mostra del modernisme més convencional que es fa palès, no tant en la concepció formal de l'edifici, sinó en el repertori ornamental. Podem veure amples motllures envoltant les obertures i llindes amb decoració vegetal. També el coronament, amb cornises ondulades i acroteri florit, respon a l'estètica d'aquest estil. La planta baixa, en canvi, és força més continguda.