Magatzem Francesc Munné
(Barcelona | El Poblenou - La Plata - Barcelonès)

Barcelona - Entrada al magatzem Munné

Barcelona - Entrada al magatzem Munné (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorJosep Boncompte, Guillermo Font (reforma)
Situació Pujades, 118
Originalment, era un edifici rectangular de planta baixa i dos pisos, alineat en diagonal respecte als carrers. Se sap que l'any 1918 ja s'utilitzava com a magatzem de draps i altres deixalles. L'any 1935 hi havia una empresa de productes químics i el 1949 era un magatzem de vins i de metalls.

Actualment, és la seu de l’Escola de Disseny BAU. La rehabilitació ha estat duta a terme pels arquitectes Josep Boncompte i Guillermo Font, els quals han mantingut l'estructura de l'edifici, deixant visibles les columnes de fosa i les encavallades. L'accés es fa travessant els blocs d'habitatges dels carrers Pujades i Llull.