Molí de Dalt
(Vila-rodona - Alt Camp)

Vila-rodona - Molí de Dalt

Vila-rodona - Molí de Dalt (Foto: Albert Esteves, 2019)

TipusAteneus i centres socials
Situació Carrer Doctor Ferrer, 16
El nom d'aquest edifici ve del fet que en aquest mateix solar hi hagué, fins a l'any 1918, l'antic molí fariner de la vila. Aquell any va ser adquirit per la gent de tarannà més conservador per convertir-lo en local social, en competència amb el Sindicat Agrícola, on s'agrupava la gent d'esquerres. Els seus membres eren coneguts com "els del Molí". Al seu interior hi havia una sala de cinema, teatre i ball, un cafè i les oficines del sindicat. Als baixos hi havia els magatzems. Després de la Guerra va convertir-se en l'únic local social del poble. La seva activitat es va mantenir fins a l'any 1966.