Escoles Públiques
(La Bisbal d'Empordà - Baix Empordà)

La Bisbal d'Empordà - Escoles Públiques

La Bisbal d'Empordà - Escoles Públiques (Foto: Albert Esteves, 2019)

TipusEdifici escolar
Situació Carrer Coll i Vehí, 14
Edifici construït entre els anys 1908 i 1909 al solar que havia ocupat el mas Barrot. Està format per dos cossos rectangulars aïllats, comunicats actualment a través d'un pont de ferro de factura recent. Els dos cossos són iguals, amb una estructura de planta baixa i pis, amb coberta de teules. Les obertures són totes del mateix tipus, d'arc rebaixat i emmarcament amb maó vist.

L'any 1957 l'arquitecte Pelayo Martínez va construir-hi un parvulari annex. L'any 1985 es va reformar tot el conjunt segons projecte dels arquitectes Escribà, Gener, Nadal i Oriol.