Can Llac
(La Bisbal d'Empordà - Baix Empordà)

La Bisbal d'Empordà - Can Llac

La Bisbal d'Empordà - Can Llac (Foto: Albert Esteves, 2019)

La Bisbal d'Empordà - Can Llac (Foto: Anònim -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, inicis segle XX)

Situació Carrer d'Agustí Font, 12
Originalment era una masia aïllada, situada al costat del riu Daró, fora del nucli urbà, però actualment forma part de la trama urbana en haver-se anat eixamplant la vila cap al nord. Està formada per un cos principal, de planta baixa, pis i golfes, amb coberta de teula a dues aigües, i uns cossos annexos més baixos, a banda i banda. Destaca el portal adovellat, de mig punt, i una finestra d'arc conopial i traceria gòtica, típica del segle XVI.