Drogueria Farreny
(La Bisbal d'Empordà - Baix Empordà)

La Bisbal d'Empordà - Drogueria Farreny

La Bisbal d'Empordà - Drogueria Farreny (Foto: Albert Esteves, 2019)

TipusEstabliment comercial
Situació Carrer de la Riera, 7
És un establiment comercial històric que manté gairebé intacte el seu aspecte, renovat a començament del segle XX. La botiga, tanmateix, és més antiga. Va iniciar la seva activitat, orientada originalment a la pastisseria, cap a l'any 1875. Va ser fundada per l'igualadí Ramon Farreny i continuada pel seu fill Enric. A la mort d'aquest, l'any 1986, el negoci va passar a les seves filles, Dolors i Montserrat.

L'any 1906 s'havia produït la renovació de la botiga, la que es manté encara gairebé sense canvis. Des de 1939 es va anar especialitzant en drogueria i pintura, i actualment manté l'activitat gestionada per la darrera generació, de cognom Vilà.