Casa al carrer Raval, 1
(La Bisbal d'Empordà - Baix Empordà)

La Bisbal d'Empordà - Carrer Raval, 1

La Bisbal d'Empordà - Carrer Raval, 1 (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer Raval, 1 / Carrer Ample, 31
Edifici de grans dimensions, que fa cantonada entre el carrer Raval i el carrer Ample. Justa a la cantonada té un cos més alt, a tall de torre, coberta amb teules a quatre aigües. Conserva elements remarcables de l'edifici original, construït l'any 1599 si atenem a la data inscrita a la llinda d'una finestra. Té un portal adovellat de mig punt amb les dovelles ben tallades i restes d'un antic víctor, És força interessant el forjat de la porta, així com el d'una finestra ovalada, que sembla representa un home entre vinyes. Hi ha també una finestra geminada amb dos arcs conopials i mainell amb capitell esculpit i un escut a la llinda.