Fons del Museu Vicenç Ros: pintura
(Martorell - Baix Llobregat)

Museu Vicenç Ros - Arbreda amb dues figures (Lluís Rigalt i Farriols, c.1879)

Museu Vicenç Ros - Arbreda amb dues figures (Lluís Rigalt i Farriols, c.1879) (Foto: Albert Esteves, 2019)

Museu Vicenç Ros - El Somni de la Beata Juana de Aza (atribuït a Pau Rigalt i Fargas, 1860)

Museu Vicenç Ros - El Somni de la Beata Juana de Aza (atribuït a Pau Rigalt i Fargas, 1860) (Foto: Albert Esteves, 2019)

Museu Vicenç Ros - Poble dalt d'un penya-segat (Lluís Rigalt i Farriols, 1875)

Museu Vicenç Ros - Poble dalt d'un penya-segat (Lluís Rigalt i Farriols, 1875) (Foto: Albert Esteves, 2019)

Museu Vicenç Ros - Voltants de Barcelona (Lluís Rigalt i Farriols, 1864)

Museu Vicenç Ros - Voltants de Barcelona (Lluís Rigalt i Farriols, 1864) (Foto: Albert Esteves, 2019)

TipusMuseu
Situació Avinguda de Vicenç Ros
La part pictòrica del fons del Museu Municipal Vicenç Ros és més limitada. Hi ha algunes pintures del paisatgista romàntic Lluís Rigalt i Farriols (Barcelona, 1814 - 1894) i altres atribuïdes al seu pare, Pau Rigalt i Fargas (Barcelona, 1778 - 1845), un dels principals representants del neoclassicisme a Catalunya.