Casa Mirabent Gatell
(Sitges | L'Eixample - Garraf)

Sitges - Casa Mirabent Gatell

Sitges - Casa Mirabent Gatell (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorJaume Suñé Juncosa
Situació Rafael Llopart, 1-15
Casal senyorial amb jardí construït l'any 1868 com a residència del pintor i decorador Josep Mirabent Gatell (Barcelona, 1831 - 1899) el qual va intervenir directament, amb el mestre d'obres Jaume Suñé, en la realització dels plànols. És una casa aïllada, envoltada de jardí, de línies clàssiques, amb detalls de maó vist, estucat i terracota a les baranes. El cos principal de l'edifici consta de planta baixa, pis i golfes, amb terrat a la coberta. Hi ha un cos més elevat, a tall de torre, cobert amb teulada a quatre aigües que té la funció de donar llum a l'escala.