Cal Mercadé
(Figuerola del Camp - Alt Camp)

Figuerola del Camp - Cal Mercadé

Figuerola del Camp - Cal Mercadé (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Solar, 19
Edifici de dimensions considerables construït l'any 1778, si ens atenim a la data inscrita a la llinda del portal principal, tot i que és molt probable que s'aprofitessin estructures molt més antigues, potser d'època medieval. Compta amb un oratori dedicat a Sant Antoni Abat.

La casa consta de planta baixa, pis principal i golfes. A la planta baixa hi ha la porta principal, d'arc escarser motllurat on podem llegir el nom de la casa, i una altra porta amb llinda de fusta. Les finestres del pis principal aboquen a sengles balcons amb baranes de ferro amb un senzill treball de forja.