Societat Agrícola de Cabra
(Cabra del Camp - Alt Camp)

Cabra del Camp - Societat Agrícola de Cabra

Cabra del Camp - Societat Agrícola de Cabra (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer Giné i Partagàs, 8-10
La Societat Agrícola de Cabra va funcionar des de 1895 tot i que els primers estatuts coneguts són de l'any 1905. L'any 1912 es va acordar la compra d'un terreny per construir l'edifici social.

En un primer moment la primera planta de l'edifici estava ocupada per la sala de ball, l'escenari per fer teatre, la taverna i el molí d'oli i a sota hi havia els cups. Al pis de dalt hi havia el cafè, la secretaria i la biblioteca. Tot plegat va quedar de seguida insuficient i al cap de dos anys es va ampliar per la part del darrere. Més tard, l'any 1923, es va adquirir el solar contigu per fer un segon edifici annex.