Celler del Sindicat Agrícola
(Cabra del Camp - Alt Camp)

Cabra del Camp - Celler del Sindicat Agrícola

Cabra del Camp - Celler del Sindicat Agrícola (Foto: Albert Esteves, 2019)

AutorCèsar Martinell Brunet
Situació Carrer del Raval de la Creu, 11
Projectat per Cèsar Martinell (Valls, 1888 - 1973), especialitzat en cellers per a cooperatives (en va fer més de quaranta). Aquest va ser un dels primers, obra de l'any 1919. És una nau rectangular, coberta amb uralita a dues aigües (abans, teula àrab) sostinguda amb arcs parabòlics i rampants i tines de formigó. La façana principal està estructurada amb una base de pedra, un tram intermedi, a banda i banda del portal de mig punt, on hi ha el nom de l'entitat i l'any, i el cos superior que conforma una gelosia de maó vist fins a la cornisa. Aquesta està ornamentada amb un fris de rajola ceràmica, blanca i verda.