Antiga adoberia de Ca Clols
(Valls (terme) - Alt Camp)

Valls - Adoberia de Ca Clols

Valls - Adoberia de Ca Clols (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carretera de Tarragona ,14
Situada a la zona industrial de la carretera de Tarragona, una de les àrees més dinàmiques de les darreres dècades del segle XIX i començament del XX. Aquesta fàbrica va ser una de les primeres. Fundada a començament del XIX, es va instal·lar aquí cap als anys noranta d'aquell segle, quan era propietat de Josep Vives. Posteriorment va passar a mans de l'industrial pelleter Lluís Clols Sastre. Va estar en funcionament fins a les darreries del segle XX.

El conjunt està format per diversos edificis de diferent època. El més interessant és l'edifici d'oficines, d'aspecte residencial, amb esgrafiats envoltant les obertures i baranes de ferro forjat.