Casa del carrer Major, 37
(Puigcerdà - Cerdanya)

Puigcerdà - Carrer Major, 37

Puigcerdà - Carrer Major, 37 (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer Major, 37
Edifici de planta baixa i tres pisos, reformat al segle XIX, però que conserva a la part central l'estructura de pedra que emmarca el portal i la finestra del primer pis, de caràcter monumental, que es podria datar cap a finals del segle XVII o primeres dècades del XVIII. És un portal de grans dimensions, apte per deixar-hi passar els carruatges, i està flanquejat per dues pilastres motllurades sobre les quals es recolzen les dovelles de l'arcada, al centre de la qual hi ha un escut. Una cornisa separa la porta de la finestra, la qual està coronada amb un frontó triangular partit.