Can Goula
(Arenys de Mar - Maresme)

Arenys de Mar - Can Goula (Foto: Albert Esteves, 2019)

Arenys de Mar - Can Goula, façana lateral

Arenys de Mar - Can Goula, façana lateral (Foto: Albert Esteves, 2019)

Situació Carrer de Sant Antoni, 1
Edifici en cantonada amb façana principal al carrer Sant Antoni. Aquesta és simètrica, amb galeria d'arcs de mig punt entre columnes, al pis superior, balcó corregut al pis principal i dues grans finestres a la planta baixa. Presenta un voladís de dimensions molt considerables. Destaca especialment el treball de forja de la barana del balcó i de les reixes de la planta baixa. Al pis superior, a la cantonada, hi ha un plafó amb una imatge de sant Jordi, i a la façana del carrer Bisbe Català veiem una fornícula amb la imatge de sant Antoni de Pàdua.